Elke Vereecke

Elke Vereecke - wie ben ik ?

Ik ben in 2009 afgestudeerd als Master in de revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Gent met als afstudeerrichting Musculoskeletale aandoeningen – Sportkinesitherapie. Hiernaast, heb ik in 2010 een postgraduaat opleiding Manuele Therapie gevolgd aan de Universiteit van Gent.

Ik heb me dan in 2011 nog verder gespecialiseerd in Manuele Lymfedrainage ad modum Vodder. Recent volgde ik in 2020 de cursus Dry Needling Gent en daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en behandeltechnieken.

Na mijn afstuderen heb ik werkervaring opgedaan in verschillende kinesitherapiepraktijken en heb ik ook een jaar als kinesitherapeute gewerkt in PC Sint-Jan-Baptist te Zelzate.

In 2010 ben ik in de groepspraktijk gestapt van mijn ouders Frank Vereecke en Murielle Roelant in de Emiel Caluslaan in Zelzate-West. Daarnaast was ik 8 jaar actief als kinesist in WZC Sint-Bernardus te Bassevelde tot eind 2019. In 2020 heb ik de stap gezet naar volledig zelfstandige kinesitherapeute en heb ik mijn eigen praktijk opgericht in de Sint-Stevenstraat 28c (Zelzate-Oost).

Elke Vereecke - Kinesist te Zelzate

Door het gebruik van deze website verklaart u zich akkoord met het gebruik van cookies.